Verzending

We doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Levertijd 1-2 dagen

We verzenden iedere dag let op besteld u na 6:00 uur s’morgens dan gaat uw bestelling de volgende werkdag mee.

De standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland en België

Indien er tijdens actie periodes een kortingscode van toepassing is krijgt u korting op het verzendbedrag!

Verzendbevestiging

Zodra Monofun jouw pakket heeft verzonden sturen wij een verzendbevestiging. Met de trackingcode, kunt u uw pakket volgen.

Retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons: Monofun, Breeweg 114, 4401 BS Yerseke via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail: info@monofun.nl op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening

van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel
als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Ruilen

Wil je jouw zeemeerminnen straat ruilen voor een andere kleur of maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@monofun.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres:

MONOFUN
Breeweg 114
4401BS YERSEKE

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.

LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen:

  • 
Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
;
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender;
  • 
Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.
  • Het product dient in orriginele verpakking retour gezonden te worden! Dus in het plastik! Indien niet kost het €7,50 per artikel

SALE
Alle producten uit de sale mogen geruild worden, maar geen geld terug! U kunt een tegoedbon krijgen of ander product kiezen.